top of page
DSC05473.JPG

Thai Traditional Massage

 Prijs  € 80 / h

Bij deze massage kan je kiezen tussen een zachte of iets hardere massage. Het is uitermate geschikt voor het losmaken van gespannen gewrichten en spieren. Je bloedcirculatie en energiebanen over heel je lichaam worden verbeterd en zorgen ervoor dat je je na de massage volledig ontspannen voelt, vol nieuwe energie. 

U kan ook opteren voor andere massagevormen zoals Sportmassage, Rug-en-schouder massage, Hoofd-en-nek massage, Voet-en-kuit massage.

Deze massage wordt gegeven door een gediplomeerde Thaise.
 

Kamer2.jpg

Prijs  €  100 / h,   € 60  half uur

(  4  hands = met 2 masseuses     Prijs  €  180 / h , € 100 half uur )

Deze massage is een full body to body massage waarbij de masseuse haar volledig lichaam gebruikt. Met speciale technieken zal zij de sensualiteit  en emotionele verleiding verhogen. Na deze massage voel je je weer volledig ontspannen en opnieuw helemaal fit. 

Omwille van het gebruik van massageolie worden deze massages naakt gegeven.

 

DSC05475.JPG

Tantra Massage

Prijs  € 110 / h

Tantra massage is van oorsprong  een mystieke Oosterse traditie die geliefden naar hogere sferen van passie en sensualiteit leidt en ze zolang mogelijk in deze toestand houdt.


 

bimage6.jpeg

Nuru Massage

 Prijs  € 150 / h

Dit is de ultieme vorm van body to body massage en kenmerkt zich door gladheid ( Nuru betekent glad).  Nuru  gel is kleurloos en reukloos en voelt aan als een laagje op je huid . Zij is dikker dan massage olie is en geeft daardoor een compleet andere ervaring dan een gewone olie-massage. Door de extreme gladheid worden  lichamelijke aanrakingen  als zeer sensueel ervaren en zijn ze ook rustgevend voor de geest.
Wij beschikken over een aparte kamer, met aangrenzende badkamer, die speciaal is uitgerust voor Nuru Massage.
Als gel gebruiken wij NGEL.  Dit is zuivere nuru gel,  gefabriceerd in Europa volgens Europese kwaliteitsvoorschriften, zonder toevoegingen van bewaarmiddelen zoals het geval is bij nuru gels van andere fabrikanten.

Body-To-Body Massage

Sansuk1.jpg

Diensten

Wij voorzien in jouw behoeften

bottom of page